Pasaport Pizza açıldı

1998 yılından bu yana yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet göstermekte olan Pasaport Pizza, Barbaros Caddesi’nde hizmete açıldı.

Pasaport Pizza açıldı
18 Ağustos 2014 Pazartesi 08:17

KATILIM YOĞUN OLDU
Pasaport Pizza açılışına Ak Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem, Binali Etyemez, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Tekirdağ İl Genel eski Meclis Üyesi Hasan Karaca ve birçok davetli katıldı.
 
95. ŞUBE ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI
İzmir Pasaport Mevkii’nde 98 yılında faaliyetine başlayan Pasaport Pizza 95. Şubesi’ni Çerkezköy’e açtı. Adını İzmir’in Kordon boyundaki Pasaport Mevkii’nde ki ilk şubesinden alan Pasaport Pizza, kaliteli üretim anlayışı ve özel teknikler ile hazırlanan benzersiz pizzaları, kısa zamanda Türkiye’nin beğenisini kazanarak seçkin bir lezzet geleneğine dönüştürdü.
17 YILDIR FAALİYETTE
Ege Bölgesi başta olmak üzere Akdeniz, Marmara, İç Anadolu, Karadeniz,Doğu, Doğu Anadolu bölgelerinde hizmet veren ve Türkiye genelinde hızla büyümeye devam eden Pasaport Pizza, yaklaşık 17 yıldır kaliteyle özdeşleşmiş markası, modern işletme sistemleri ve kurumsal yapısı ile, Türkiye genelinde 36 il 95 Şube ile faaliyet gösteriyor.
PİZZA SEKTÖRÜNE FARKLI BİR BOYUT KAZANDIRDIK
Çerkezköy Barbaros Caddesi'nde müşterileri ile buluşan Pasaport Pizza Bölge Müdürü Murat Efe açılışta bir konuşma gerçekleştirirken, şunları söyledi: “94’te İzmir’de başladık ve 2014 yılında Çerkezköy’de de devam ediyoruz. 17 yıllık serüvenimizde pizza sektörüne farklı bir boyut kazandırdığımıza inanıyoruz. Bu hizmeti sez Çerkezköy halkına sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. 9. şubemizi Çerkezköy’ün değerli iş adamlarından Göksel Çağlayan ile açmamızdan mutluluk duyuyorum. Başarılı olmalarını diliyorum.”
ÜRÜNÜMÜZE ÇOK GÜVENİYORUZ
Pasaport Pizza Çerkezköy firma sahibi Göksel Çağlayan da bir konuşma gerçekleştirirken “Marmara Bölgesi’nde sadece Edirne ve Çanakkale’de şubeleri bulunan Pasaport Pizza’yı Çerkezköylüler ile tanıştırmak istedik. Açılışa özel bir kampanya ile faaliyet hayatımıza başladık. İş yerimizde hoş bir ortam yaratmaya çalıştık. Müşterilerimizi burada hem pizza ve diğer ürünlerimizden yiyebileceği hem de oturup çay ve kahvelerini içip sohbet edebileceği bir ortam oluşturmak istedik. Ürünümüze çok güveniyoruz, inşallah halkımızın da ilgisini çekeceğimize inanıyoruz" dedi.
KURDELE KESİLDİ, İKRAM YAPILDI
Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hanifi Belindir de açılışta bir konuşma gerçekleştirirken işletmenin hem firma sahibine hem de Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti. Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesimi gerçekleşirken davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.