Patlak bulunmaya çalışılıyor!

Fevzipaşa Mahallesi'nden Erkaynak Camii'ne doğru giden ana su borusunda meydana gelen patlamadan dolayı dün sabahtan bu yana belirli noktalara su verilemiyor. Konu ile ilgili ALO TESKİ Çağrı Merkezi görevlileri arızanın en kısa zamanda giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirttiler

Patlak bulunmaya çalışılıyor!
24 Şubat 2015 Salı 09:48

 YAKLAŞIK 24 SAATTİR SU KESİNTİSİ YAŞANIYOR

Çerkezköy'de dün sabahtan bu yana belirli noktalarda su kesintisi yaşanıyor. Fevzipaşa Mahallesi'nden başlayıp Erkaynak Camii'ye doğru giden ana su borusunda meydana gelen patlamadan dolayı yaklaşık 24 saattir su kesintisi yaşanıyor.

PATLAK HALA BULUNAMADI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, su patlağının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) ekipleri tarafından aranmaya devam ettiğini belirterek, patlağın bulunması durumunda su kesintisinin kısa bir sürede giderileceğini bildirdi.


Haber: Emrah Çoğalan

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.