Pazar bugün kuruluyor

Her Perşembe ve Pazar günleri kurulan Çerkezköy Halk Pazarı, yarın yapılacak olan Genel Seçimler'den dolayı bugüne alındı.

Pazar bugün kuruluyor
21 Temmuz 2007 Cumartesi 08:28

VATANDAŞA ZORLUK OLMASIN

Normal şartlarda Çerkezköy Halk Pazarı'nın Perşembe ve Pazar günleri kurulduğunu belirten Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, "Her Perşembe ve Pazar günleri kurulan pazarımız 22 Temmuz Genel Seçimlerinin Pazar gününe denk gelmesi nedeni ile bugüne alındı. Normal şartlarda pazarımızın kurulma günlerinde herhangi bir değişiklik bir söz konusu değil. Sadece bayram arefeleri ve yılbaşlarında bir takım değişiklikler yapılıyordu ancak o da eğer gerekiyorsa. Yani bayram veya yılbaşı pazarın olduğu güne denk geliyorsa değişiklik yapılıyor. Genel Seçimler'de pazarımızın kurulma gününe denk geldiği için bir gün önceye alındı. Amaç ise vatandaşlarımız hem pazarda alış veriş yapıp hem de sandık başında oy kullanmaya uğraşmasın. Çünkü seçimlerde kalabalık olacağı için sıkıntı olabilir. Bu yüzden vatandaş iki arada bölünmesin, zorluk olmasın diye pazarımızın günü değişti. Tüm vatandaşlarımıza duyuruyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.