Pazar esnafı Başkan Akay'ı ziyaret etti

Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Kapalı Halk Pazarı’nın sorunları hakkında Başkan Akay’a bilgi veren Aydemir, "Pazar alanı süresini doldurdu. Birçok sıkıntı mevcut ve bu sıkıntıların biran önce giderilmesini rica ediyoruz" derken, Vahap Akay ise, "Geçiş dönemini atlatmak adına bu yaraya pansuman yapacağız. Sonrasında ise kalıcı çözümü birlikte üreterek en iyisini yapacağız" dedi.

Pazar esnafı Başkan Akay'ı ziyaret etti
19 Nisan 2014 Cumartesi 08:01

ZORLUKLARIN GİDERİLMESİ BİZİM ADIMIZA İYİ OLACAK
Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Önceki gün saat 11.15’te gerçekleşen ziyarette ilk olarak söz alan Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, "Yeni görevinizde başarılar dileyerek hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Daha önce bizlerin pazar esnafımıza verdiğimiz vaatler vardı. Daha önce de söylediğimiz gibi pazar alanının ömrü bitti. Çatıdaki saclar ve oluklar esnafımıza büyük zorluklar yaratıyor. Bu zorlukların giderilmesi bizler adına çok iyi olacaktır" diye konuştu.
GÜZEL PROJEYİ BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise sorunlara çözüm bulacaklarını ifade ederek, "Bir geçiş dönemi yaşıyoruz ve bu geçiş döneminde kapalı Pazar Alanı’na pansuman yaparak geçici tedaviyi uygulayacağız. Sonrasında ise kalıcı çözümleri birlikte üreterek güzel projeyi hayata geçireceğiz" açıklamasında bulundu.
SIKINTILARIMIZIN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ
Pazar esnafının yaşadığı sıkıntıları bir bir Başkan Akay'a anlatmaya devam eden Cevdet Aydemir, "Bizden habersiz şekilde dışarıdan kapalı Pazar Alanı’na esnaf alınmasını istemiyoruz. Ben tanımasam diğer esnaf arkadaşlar bu kişileri tanıyor. Bu  esnaflar geleceklerse dernekleriyle birlikte buraya gelsinler diyoruz. Bunun yanında zabıtanın işportacılara da müdahale edilmesini bekliyoruz. Pazar Alanı’ndan Erna Center önüne kadar sağlı sollu dizilen bu işportacılar dışarıdan gelerek hem müşterimizi hem bizleri sıkıntıya sokuyor. Mevcut tuvaletler dışında Pazar Alanı’nın arkasına tuvalet yapılmasını istiyoruz” dedi.
SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
Ziyarette son olarak konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay ise, "Kapalı Pazar Alanı’ndan hem pazar esnafının, hem de vatandaşların sıkıntılı oldukları durumlar var. Bu sorunu çözmek adına hepimiz birlikte çalışacağız. Hep birlikte sıkıntıları paylaşarak çözüm yolları arayacağız" cevabını verdi. Ziyaret karşılıklı iyi niyet temennilerin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.