Pazar yeri gün sayıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin çevre düzenleme, otopark alanı yapımı ve peyzaj çalışmaları tamamlanıyor

Pazar yeri gün sayıyor
05 Haziran 2018 Salı 11:04

HAYIRLI OLSUN
5 milyon 919 bin TL+KDV ile ihalesi yapılan ve yapımı tamamlanan kapalı pazar yeninin çevre düzenleme, otopark alanı yapımı ve peyzaj düzenleme çalışmaları tamamlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pazar yerimizin içerisinde ve dışarısında çalışmaları artık toparlıyoruz. Kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz modern pazar yerimiz Çerkezköy’ümüze, hemşerilerime ve pazarcı esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

AÇILIŞA HAZIR HALE GELİYOR
Pazar yerinin otopark alanının komple asfaltlandığını, bağlantı yollarının yapıldığını, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Artık çalışmalarımızda sona geldik. Birkaç gün içerisinde kalan eksiklikleri tamamlayıp, pazar yerimizi açılışa hazır hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.