Pazar yeri park oluyor

Bağlık Mahallesi’nde sökülen Salı Pazarı alanında park yapım çalışmalarının devam ediyor

Pazar yeri park oluyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Aralık 2020 Cumartesi 12:38


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle sakinlerinin çok yakında yeni bir yaşam alanına daha kavuşacağını kaydetti.

   Bağlık Mahallesinde 2012 yılı başında yapılan ve yıllardır atıl durumda olan semt pazarının söküm çalışmalarının Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerince yapıldığını belirten Başkan Akay, “Buradaki yaklaşık 2 bin metrekarelik alanda yeni bir yaşam alanı oluşturmak için Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce çalışmalarımız devam ediyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayıp, Bağlık Mahallemize vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilecekleri yeni bir yaşam alanı kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.
Akay, “Bağlık Mahallesi Kıvrak Sokak üzerinde bulunan yaklaşık 2 bin metrekarelik alan üzerinde yapılacak yeni parkımızın içerisinde bir adet mini basketbol sahası ve bir adet futbol sahası yapılıyor. Yürüyüş yolları ile çevrelenecek olan park alanımız içinde ayrıca çocuk oyun alanları, oturma alanları, fitness alanı, koşu yolu ve oyun alanları da olacak” açıklamalarında bulundu.
Akay, daha sonra Pınarça Deresi etrafında oluşturulan yeşil alanlara yerleştirilen oyun ve spor gruplarını inceledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
- 3 yıl önce
Biraz yeşillikde olsa çok iyi olurdu komple beton