Pazarcılar yaz sezonundan memnun

Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri'nde Perşembe ve Pazar günleri tezgah açan pazarcı esnafı yaz sezonundan memnun.

Pazarcılar yaz sezonundan memnun
28 Temmuz 2007 Cumartesi 08:32

Yaz mevsiminin iyi gittiğini belirten Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, "Yaz ayları istediğimiz gibi güzel geçiyor. Satışlarımız Allah'a şükür bu sene iyi. Bundan sonra biraz satışlarda düşüş olabilir. Çünkü insanlar tatile gidiyorlar. Pazarda çeşit çok, bu da bizlere artı sağlıyor. Müşteriler ile birebir ilgileniyoruz. Pazar içerisinde pazarcı esnafları arasında rekabet oluyor. Bu da hem fiyatlara yansıyor, hem de vatandaşları memnun ediyor. İnşallah bundan sonra hep böyle devam eder.

BAŞKAN YER PARASINDA İNDİRİM YAPTI

Derneğimizin yer parasında indirim başvurusunu kabul eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, yer parasında indirim yaptı. Daha önce 5 YTL yer parası ödeyenler 4 YTL, 4 YTL yer parası ödeyenler 3 YTL ödüyorlar. Hem işlerimizin iyi olması hem de yer fiyatlarıdaki düşüş bizleri çok mutlu ediyor.

ÇERKEZKÖY GENELİNDEKİ KÖYLÜLERE YER VERİLDİ

Kapalı pazarımızda günlük gıdalarını getiren ve Belediye'ye yer parası veren köylülere yer gösterildi. Sezon sonuna kadar tarlasından ürünün toplayan köylüler, burada satabiliyor" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.