Pazarcıların yeni Başkanı Hasan Terzi

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Mevcut Başkan Cevdet Aydemir’in işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılmadığı seçime tek listeyle giren Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Terzi, Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni başkanı oldu

Pazarcıların yeni Başkanı Hasan Terzi
17 Ocak 2017 Salı 13:05

13’ÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİ
13’üncüsü gerçekleşen Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı kapalı Pazar yerindeki kıraathanede yapıldı. Toplantıya Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As da katılım gösterdi.
OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ
Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı ve Başkan Adayı Hasan Terzi kongrenin açılışında bir konuşma yaparak, “Bugün Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin 13. Olağan Genel Kurulunu yapıyoruz. Geçen hafta olumsuz hava koşulları nedeniyle bugüne ertelenen kongremizi yapacağız ve kongremizin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bugün bizlerle birlikte olan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Ali Bozdağ ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanımız Mustafa As’a da kongremize katıldıkları için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
DİVAN BAŞKANLIĞI’NI BOZDAĞ YAPTI
Terzi’nin konuşmalarının ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanı Ali Bozdağ’ın kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunmasının ardından gündem maddeleri Bozdağ tarafından okundu ve oylamaya sunuldu. Sırasıyla faaliyet raporu, gelir – gider cetvelleri ve tahmini bütçe oy birliğiyle kabul edildi.
HASAN TERZİ VE LİSTESİ KAZANDI
Kongrede daha sonra seçime gidildi. Açık oylamayla gerçekleşen seçimi oy birliği ile Hasan terzi ve listesi kazandı. Eski yönetimde Dernek Başkan Yardımcısı görevini sürdüren yeni Başkan Hasan Terzi’nin Dernek Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine 2. Başkan olarak Kasım Korkmaz; Yönetim Kurulu Üyeliklerine Hakan Furan, Cumali Çiçek, İbrahim Soylu, Cemal Korkmaz, Burhan Kaleli, Hamdi Akem, İsmail Doğanay, Feridun Usta ve E.Bekir Hacıoğlu; Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Yılmaz Bozkuş, Mehmet Uzun, Nazım Yalap, Hasan Kırmızıgül, Ahmet Çöpoğlu, Ali Rıza Gümüş, Emrah Polat, Turan Polat,  Fettullah Aktaş, Mustafa Akko ve Musul Açıkgöz; Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine Saim İyigün, Faik Çağlayan ve Hakan Çelik; Denetim Kurulu Yedek üyeliklerine ise Salih Sıraca, Mahmut Baran ve Bekir Bedir seçildi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Kongre sonunda kısa bir teşekkür konuşması yapan Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yeni Başkanı Hasan Terzi, “Öncelikle kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, bizleri yönetime getirdiğiniz için burada olan - olmayan tüm dernek üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman esnafımızın hak ve hukukunu korumak için mücadele edeceğiz. Yönetim kurulu olarak da her zaman esnafımızın sıkıntılarının çözümü konusunda gerekli çalışmayı yapacağız. Derneğimizde bugüne kadar görev yapmış kurucu başkanımız Kadir Gökçe, Cevdet Aydemir ve Cemal Korkmaz başta olmak üzere tüm başkanlarımıza ve yönetimlerinde görev almış eski yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerimize de yaptıkları görev nedeniyle teşekkür ediyoruz. Bugün devraldığımız bu bayrağı daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Bizlerin yapacağı çalışmalara eski başkanlarımızın  ve sizlerin de katkı ve destek sağlayacağınıza inanıyoruz.” dedi.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Terzi’nin konuşmalarının ardından Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’a, Derneğin Kurucu Başkanı Kadir Gökçe’ye ve Eski Başkanlardan Cemal Korkmaz’a plaket takdim etti.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.