Pazarda Bayram telaşı

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Çerkezköylü vatandaşlar pazara akın etti. Yoğunluğun en fazla yaşandığı bölüm ise kıyafet tezgahları oldu.

Pazarda Bayram telaşı
21 Eylül 2015 Pazartesi 16:20

GİYİM TEZGAHLARI İLGİ ODAĞI OLDU
24 Eylül Perşembe günü Kurban Bayramı olması sebebiyle Çerkezköylü vatandaşlar kapalı pazar yerini doldurdular. Giyim tezgahları, Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamlamaya çalışan Çerkezköylülerin ilgi odağı oldu.
ARADIĞINI BULAMAYANLAR DA OLDU
Pazar günü Çerkezköy Kapalı Pazar yerine akın eden vatandaşlar Kurban Bayramı için ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırlarken pazarın en yoğun kısmı kıyafet tezgahları oldu. Bayramlık kıyafetlerini seçmek için tezgahların önünde yoğun kalabalıklar oluşturan vatandaşların kimileri aradıkları kıyafetleri bulabilirken, kimileri ise kendilerine göre bir şey bulamayınca evlerine elleri boş döndüler.
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.