Pazarda Kılıçdaroğlu'nun mektubu dağıtıldı

CHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından Halk Pazarı'nde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hanımlara yönelik kaleme aldığı mektubu dağıtılldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2011 mesajını içeren mektubunu pazardaki bayanlara dağıtan CHP Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, "Genel Başkanımızın mektubunu bayanlara ulaştırmanın kıvancını yaşadık" dedi.

Pazarda Kılıçdaroğlu'nun mektubu dağıtıldı
22 Ocak 2011 Cumartesi 00:00

MEKTUBA İLGİ BÜYÜK
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bayanlara yazdığı mektuba hanımların büyük ilgi gösterdiğini belirten CHP Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, "Pazarda Genel Başkanımızın mektubunu dağıttığımızı gören bayanlar mektuptan alabilmek için çaba gösterdiler. Partimize bayanlarımızın bu ilgisi bizleri son derece sevindirdi ve mutlu etti" dedi.

HEDEF TEK BAŞINA İKTİDAR
    "Hedefimiz bu yıl içinde yapılacak olan seçimlerde tek başına iktidar olmak" diyen Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun mektubunda bayanlara yönelik şu ifadelerin bulunduğunu söyledi:
    "Değerli Kardeşim; Yeni bir yıla girdik. Bu mektupla 2011'in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, birarada tutanı sensin.
Bu yıl gerçekleşmesini istediğimiz umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli.
    Değerli Kardeşim; 2011 tüm isteklerin gerçekleşeceği 1 yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir.
    İktidara geldiğimizde başlatacağımız 'Aile Sigortası' kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum.
2011'de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi'ne bir telefon edip, bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını ardeşçe paylaşabilirsem ne mutlu bana...
Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim.
Kardeşçe sevgi ve saygılar..."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.