Pazarda okul sezonu açıldı

2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın açılmasına sayılı günler kala, pazar esnafıda tezgahını okul kıyafetleri ile donattı. İlköğretimden, lise kıyafetlerine, defteren, kaleme, silgiden çantaya kadar okul için gerekli malzemeleri tezgahlarına dizen esnaflar müşteri beklemeye başladılar.

Pazarda okul sezonu açıldı
03 Eylül 2007 Pazartesi 08:29

Okul sezonunda müşteri beklediklerini belirten Pazarcılar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, "2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın açılmasına kısa bir zaman kaldı. Bu yüzden pazarcı esnaflarımızın tezgahlarını okul kıyafetleri ile donatmaya başladılar. Okul ihtiyacı için alışveriş yapacak olan ailelerin Pazar Yeri'ne gelerek A'dan Z'ye bütün ihtiyacını karşılayabilirler. Uygun fiyat ve kaliteli ürünleri ile vatandaşların memnun kalacağın bir alışveriş için bütün vatandaşlarımızı pazara bekliyoruz" dedi.

Pazar Yeri'ndeki tezgahlarda yerlerini alan okul kıyafetleri, çantalar defterler vatandaşları beklerken, pazarcı esnafıda her bütçeye uygun ürünün bulunduğunu söyledi.

ÖNLÜKLERİN FİYATLARI 15-25 ARASINDA DEĞİŞİYOR

Pazar Yeri'nde tezgahta yerlerini alan ürünlerin fiyatları ise değişiklik gösteriyor. İlkokul önlükleri 15-25 YTL arasında değişirken, lise öğrencilerinin kıyafetleri ise 50-70 YTL arasında değişiklik gösteriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.