Penguen'ler mezun oldu!

Penguen Kreş Yılsonu Programı ile bir yıldan buyana eğitim gören minik öğrencilerini birbirinden ilginç gösterileriyle anne ve babalarının karşısına çıkardı. Minik öğrenciler, bol bol şarkı söyledi oyunlar oynayıp dans etti.

Penguen'ler mezun oldu!
07 Haziran 2011 Salı 00:00

Penguen Kreş Yılsonu Programı ile 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Sezonu'nu kapattı. Halk Eğitimi Merkezi Gösteri Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe minik öğrenciler ve onların aileleri katıldı.
Çerkezköy'de 5 yıldan buyana faaliyet gösteren Penguen Kreş'in geleneksel hale getirdiği yılsonu gösterisi bu yılda Halk Eğitimi Merkezi Gösteri Salonu'nda yapıldı. Programın açılışında konuşan Penguen Kreş'in Müdür Ülkü Tokuç, bütün bir yıl boyunca çocuklara verdikleri eğitimin sergileneceğini kaydetti. Ülkü Tokuç, kreşin öz bakım becerisi, paylaşma ve sosyalleşme gibi kazanımları çocuklar verdiğini belirttiği konuşmasında anaokulunda 45 öğrencinin 3 ayrı yaş grubunda eğitim gördüğünü söyledi. Tokuç, "2-6 yaş arası çocukların özellikle çalışan anne ve babaların çocuklarının bakımı gereksinimlerini karşılanırken kreşin haftalık programda ingilizce, drama ve folklör dersleri ayrıca verilmektedir" dedi.
Program miniklerin gösterileriyle sürdü. Minik öğrenciler hazırladıkları kına gecesi, folklör gösterisi oyun ve söyledikleri şarkılarla türkülerle ailelerini eğlendirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.