Personel takviyesi

Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne 13 tanesi hemşire olmak üzere toplam 26 personel gelerek göreve başladı. 13 hemşire, 1 psikolok, 8 Acil Tıp Teknisyeni, 2 Röntgen Teknisyeni, 1 Laborant ve 1 Sosyal çalışma uzmanı olmak üzere toplam 26 personel gelerek göreve başladılar.

Personel takviyesi
26 Temmuz 2007 Perşembe 08:01

Gelen hemşirelerle ve personellerle servislere takviye yapıldığını belirten Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mustafa Yürürdurmaz, "Hastanemize 13 hemşire, 1 psikolok, 8 Acil Tıp Teknisyeni, 2 Röntgen Teknisyeni, 1 Laborant ve 1 Sosyal çalışma uzmanı olmak üzere toplam 26 personel gelerek, göreve başladılar.

Gelen personellerimizle servislerimize takviyeler yapıldı. Çerkezköy nüfus olarak çok kalabalık bir yer, ayrıca birde bu hastaneye çevre ilçelerden gelen hastalarla birlikte günlük hasta sayısı 1800'lerde oluyor. Bu sayı okulların açılmasıyla birlikte 2500'e kadar çıkıyor. Gelen hemşireler ve sağlık personelleri ile birlikte, servislerimize takviyeler yapıldı.

YENİ DOĞAN BİRİMİ KURULDU

Ayrıca yeni personellerin gelmesi ile birlikte Yeni Doğan Birimi kuruldu. Bunun için iki oda ayrıldı. Burada yeni doğan bebekler, ebeler tarafından yeni doğan hemşirelerine verilecek, hemşireler de çocukları taramadan geçirerek, kontrol edecekler. Çocuklarda sorun varsa anında müdahale için burasını açtık.

Personel yetersizliğinden dolayı Yeni Doğan Yoğun Bakım Birimi kurulmadı. Yeni doğan biriminde bir adet küvez bulunuyor. Yeni doğan çocuklara bundan sonra müdahaleler anında yapılabilecek" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.