PERYÖN’den Borçlar Kanunu eğitimi

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi Yen Borçlar Kanunu konulu bir eğitim gerçekleştirdi

PERYÖN’den Borçlar Kanunu eğitimi
14 Temmuz 2012 Cumartesi 18:02

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi Yen Borçlar Kanunu konulu bir eğitim gerçekleştirdi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonu’nda düzenlenen eğitim Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Özdemir tarafından verildi. Saat 16.00’da başlayan eğitime Çerkezköy SGK Müdürü Yücel İnce, Çerkezköy İş-Kur Müdürü Ercan Sözen, PERYÖN Üyeleri, PERYÖN Gönüllüler ve misafirler katıldı. Eğitimin ardından PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, Doç. Dr. Erdem Özdemir’e teşekkür ederek PERYÖN Plaketini takdim etti.
EĞİTİMLERE ARA VERMİYORUZ
PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, Dernek olarak Kongre sürecinde daha pasif bir etkinlik takvimi hedeflediklerini ancak yapılan kanun ve uygulama değişikleri konusunda Dernek Üyelerini bilinçlendirme ve bilgilendirme misyonu çerçevesinde eğitimlere ara veremediklerini ifade etti.
BİRBİRİNDEN SÜRPRİZ İSİMLER YER ALACAK
Kongre sürecinden bu güne dek 6 aylık bir süreci başarılı ve verimli bir şekilde geçirdiklerini belirten Çetin, Kongre ile ilgili sürprizlerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini dile getirirken, kongreye Kemal Şahin, İdil Türkmenoğlu, Yiğit Oğuz Duman, Aylin Nazlıaka, Erdem Özdemir, Nurşen Caniklioğlu, Salim Kadıbeşegil, Selçuk Ural, Seyyal Taner, Volkan Akay, Fatoş Güçlü ve Trockya Blues grubunun yanı sıra AKP Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın kongrede konuşmacı olarak yer alacağını belirtti.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.