Peyzaj çalışmaları kapsamında süs havuzu yenilendi

Kapaklı Belediyesi Yuvam Konutları yanında bulunan Veli Çeken Parkı'ndaki süs havuzunda yenileme çalışması yaparak farklı bir görünüme kavuşturdu.

Peyzaj çalışmaları kapsamında süs havuzu yenilendi
28 Ağustos 2014 Perşembe 07:31

DEĞİŞİK FİGÜRDE HEYKEL VE ÇÖMLEKLER YERLEŞTİRİLDİ
Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ilçedeki park ve bahçelerde peyzaj çalışmalarının devam ettiği belirtildi.  Yapılan çalışmaların ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması adına gerçekleştirildiğini ifade eden yetkililer, “Veli Çeken Parkı'ndaki mevcut süs havuzunda yeni düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Havuzun içine yunus figürleri değişik heykeller ve çömlekler yerleştirildi. Güvenlik amaçlı olarak ise havuzun etrafı çitle çevrildi” ifadelerini kullandılar.
VATANDAŞLAR TARAFINDAN DA BEĞENİLDİ
Havuzun ortasındaki fıskiyesi, özel led aydınlatması ve su sesinin verdiği huzurla bulunduğu ortama hem estetik hem görsel hem de serinlik katacağını belirten yetkililer, geceleri süs havuzunun renk cümbüşü oluşturmasının da vatandaşlar tarafından beğenildiğini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.