Pide fiyatları değişmedi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO)’nın Nisan ayı Meclis Toplantısı ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker Başkanlığı’nda gerçekleşti. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda Hannover Messe 2016 fuarına yapılan ziyaret ve iş gezisi raporu Meclis üyelerine sunuldu.

Pide fiyatları değişmedi
27 Mayıs 2016 Cuma 17:58

GELİR – GİDER CETVELİ GÖRÜŞÜLDÜ

ÇTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ÇTSO Nisan ayı meclis Toplantısı 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasıyla başladı. Saygı duruşunun ardından 2016 yılı Nisan ayı gelir – gider cetvelleri, banka cetveli ve mizan görüşülerek ibra edildi. ÇTSO Genel  Sekreteri Hakan Gel, “Nisan ayı gelirimiz 140 bin 316 lira 3 kuruş, giderimiz ise 138 bin 49 lira 16 kuruştur.” bilgilerini verdi. Oda’nın kasasında 387.75 TL bulunduğunu kaydeden Gel, banka hesabında ise 1 milyon 391 bin 432 lira 64 kuruş bulunduğunu belirtti. İlgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

AB İLE ABD GÜRÜK ANLAŞMASINA GİDİYOR

Gündemin 3. maddesinde Hannover Messe 2016 fuarına yapılan ziyaret ve iş gezisi raporu Oda’nın Muhasebe ve Satın Alma Uzmanı Erhan Akı tarafından Meclis üyelerine sunuldu. Konuyla ilgili ekstra bir bilgi veren ÇTSO Meclis Üyesi Muharrem Yamaç, “Avrupa Birliği, Amerika’yla gümrük anlaşmasına gidiyor. Obama’nın fuara katılma nedeni de buydu. Merkel’le bunu bir an önce halletmeye çalışıyorlar. Bu Türkiye için çok önemli bir konu. Şu anki hesaplara göre 20 milyar dolar zarara girilecek. Ancak Türkiye, Avrupa Birliği ile Gümrük Birliği’ne girerse böyle bir sıkıntı olmayacak gibi görünüyor.” ifadelerini kullandı.

KONU TOBB’UN GÜNDEMİNDE

Konudan TOBB’un haberdar olduğunu belirten ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Konu şu an TOBB’un gündeminde, Rıfat Bey’in bilgisi dahilinde. İstersek Meclis olarak bir destek yazısı yollayabiliriz. Bunu Rıfat Bey’le görüşeceğim.” diye konuştu.

PİDEYE ZAM YOK

ÇTSO Nisan ayı Meclis Toplantısı’nın dilek ve temenniler bölümünde bir bilgilendirme yapan ÇTSO Meclis Üyesi ve aynı zamanda Çerkezköy Fırıncılar Derneği Başkanı Mehmet Sait Erdem, Ramazan ayında pide fiyatlarının geçen seneki fiyatlarla aynı olacağını kaydetti.

Haber: Uğur Kılıç 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.