Piknik alanı yenileniyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda yenileme ve rehabilitasyon çalışması yapılacak

Piknik alanı yenileniyor
26 Nisan 2015 Pazar 16:14

ÇEŞİTLİ FİTNESS ALETLERİ KONULACAK

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı’nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Piknik Alanımızı daha modern ve kullanışlı hale getirmek için çalışmalara başlıyoruz. Öncelikli olarak 1300 metrekarelik bir alana çocuklarımız için park ve oyun alanı yapılacak. 2 bin 600 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşuyolu yapılacak. Mevcut spor sahalarını kaldırarak yerlerine basketbol, voleybol ve tenis sahaları yapacağız. Ayrıca çeşitli fitness aletleri konulacak” açıklamasında bulundu.

ÇÖP KOVALARI YENİLENECEK

Piknik Alanı’na gelen vatandaşların araçlarını park edebilmeleri için 7 bin metrekarelik bir park alanı oluşturacaklarını kaydeden Başkan Akay, “Piknik Alanımızda bulunan oturma gruplarını değiştireceğiz. İlk etapta 100 tane yeni oturma grubu ile 30 adet barbekü koyacağız. Piknik Alanımızdaki çimler elden geçirilecek ve çim olmayan bölgeler çimlendirilecek. Otomatik sulama sistemine geçilecek ve çöp kovaları yenilenecek” dedi.

MODERN VE KULLANIŞLI HALE GELECEK

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Piknik Alanı’nın çevresine 530 metre çevre duvarı yapacaklarını ve bir de konser alanı oluşturacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yapacağımız düzenlemelerin ardından Piknik Alanımız daha modern ve kullanışlı hale gelecek” diye konuştu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.