Pınarça Deresi temizleniyor

Çerkezköy Belediyesi Pınarça Deresi’nin temizliğine başladı

Pınarça Deresi temizleniyor
21 Eylül 2016 Çarşamba 14:14

ÖNLEMLER ALINMAYA BAŞLANDI

Kış hazırlıklarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi olası bir su taşkınına karşı önlemleri almaya başladı. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü tarafından ıslah edilen Pınarça Deresi’nin dere yatağında biriken moloz, taş, toprak ve atıkları temizleyen ve dere yatağını açan Çerkezköy Belediyesi Ekipleri, Pınarça Deresi’nin Kocageçit Mevkii ile Pınarça Deresi’nin Çorlu Deresi’nin birleştiği noktadaki dere yatağını iş makineleri ile temizliyor.

EKİM AYI SONUNDA TAMAMLANACAK

20 gün sürecek olan dere yatağı çalışmalarının Ekim ayı başında tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Pınarça Deresi’nin ıslah çalışmalarının ardından geçen sürede dere yatağının bazı noktalarında taş, moloz, atık vs.’ler oluşmaya başlamıştı. DSİ bu noktada bir çalışma yapmayınca Çerkezköy Belediyesi olarak biz dere yatağında temizleme çalışmalarına başladık. Şuanda 2 ayrı ekibimiz iş makineleri yardımı ile dere yatağını temizliyor ve içerisindeki pislikleri kaldırıyor. 20 gün sürecek çalışmaların ardından Pınarça Deresi yatağında herhangi bir sıkıntı kalmayacak” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.