Pınarça Mahallesi’ne Yeni Park ve Sosyal Alana

Kapaklı Belediyesi tarafından 13 farklı noktaya kazandırılacak park, yeşil ve sosyal alanda çalışmalar hızla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Pınarça Mahallesi 122 ada karşısındaki 1685 metrekare alanda park yapımında sona gelindi.

Pınarça Mahallesi’ne Yeni Park ve Sosyal Alana
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Eylül 2021 Perşembe 12:08

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kapaklının çeşitli yerlerine park, yeşil ve sosyal alanla donatılmaya devam ediliyor. Toplam 30 bin 476,64 metrekarelik 13 yeni park, yeşil ve sosyal alan çalışmaları kapsamında Pınarça Mahallesi’ne de yeni park ve sosyal alan kazandırılıyor.

BASKETBOL SAHASI VE OYUN GRUPLARI DA YER ALIYOR

Pınarça Mahallesi 122 ada karşısındaki 1685 metrekare alanda yapımında sona gelinen parkta 219 metrekare basketbol sahası, 83 metre uzunluğunda koşu yolu, 209 metrekare çocuk alanı, 124,80 metrekare spor alanı yer alıyor. Ayrıca parkta kamelya, oturma grupları ve bitkilendirme çalışmaları da yapılıyor.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kentimizi park, yeşil ve sosyal alanlarla donatmaya devam ediyoruz. 13 farklı noktada 13 yeni park ve yaşam alanını kentimize kazandırıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli alanlarda spor aktiviteleri yaparak oyunlar oynayacağı, aile ve gençlerimizin farklı aktivitelerde bulunabileceği park, yeşil ve sosyal alanı oluşturma çalışmalarımız sürüyor. Pınarça Mahallemize kazandırdığımız alanda da çalışmalarımızda sona geldik. Şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.