Pınarça, salonuna kavuşuyor

2018 yılı yatırım planında olan ve inşaatına geçtiğimiz aylarda başlanan Pınarça Mahallesi Çok Amaçlı Salonda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Pınarça, salonuna kavuşuyor
06 Ağustos 2018 Pazartesi 11:55

3 KATTAN OLUŞACAK
Proje, Pınarça Mahallesi 227 ada 7 parselde tasarlanan toplam 2 bin 242 metrekare olan salon bodrum, zemin ve normal kat olarak 3 kattan oluşuyor. Çok amaçlı salon tasarımı gereği birden fazla giriş yapılırken, salonda muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol, masa tenisi vb. sporlar) 19 araçlık otopark bulunuyor. Salonun bodrum katında 19 araçlık otopark, teknik hacimler, bebek bakım odası, mescitler ve depolar yer alacak. Bodrum kat toplam 927 metrekarelik alanda hizmet verecek. Salonun zemin katında ise soyunma odaları, gelin odası, çok amaçlı salon ve 175 kişilik tribün, reji odası, lobi, tuvaletler yer alacak ve bir diğer katta ise toplantı salon odaları, muhtarlık ve mutfak bulunacak.

TÜM HALKIMIZIN HİZMETİNDE OLACAK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Çok amaçlı salonumuz Pınarça Mahallemizde 227 ada 7 parselde tasarlanmıştır. Toplam 2242 metrekare olan bina bodrum, zemin ve normal kat olarak 3 kattan oluşmaktadır. Çok amaçlı salonumuza birden fazla giriş yapılmıştır. Çok amaçlı salonumuzda muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol, masa tenisi vb. sporlar) , 19 araçlık otopark bulunmaktadır. Salonumuz Pınarça ve tüm Kapaklı halkımızın hizmetinde olacaktır.”

AMACIMIZ DAHA MODERN VE SAĞLIKLI ORTAMLAR OLUŞTURMAK
Muhtarlık binaların yenilenmeye devam ettiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediye olarak görevlerimizden en önemlileri, halkımıza daha iyi şartlar sağlama, öğrencilerimizin, gençlerimizin faydalanabileceği spor alanları yaratmaktır. Ayrıca amacımız vatandaşlarımızın sorunların ve taleplerini muhtarlarımıza ifade edebileceği daha modern sağlıklı ortamlar oluşturmaktır. Bu salonu bu amaç doğrultusunda sizlerin hizmetine sunuyoruz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde, çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.