Pınarça’nın salonu yükseliyor

Pınarça Mahallesi’nde; içerisinde muhtarlık, düğün salonu, spor salonu, gelin odası, bebek bakım odası, mescitlerin de yer alacağı çok amaçlı salonun çalışmaları devam ediyor.

Pınarça’nın salonu yükseliyor
25 Mayıs 2018 Cuma 16:18

3 KATTAN OLUŞUYOR
Pınarça Çok Amaçlı Salonu’nda çalışmalar Mart ayının sonunda muhtarlık binasının yıkımı ile başlamıştı. Çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çok amaçlı salonumuz Pınarça Mahallemizde 227 ada 7 parselde tasarlanmıştır. Toplam 2 bin 242 metrekare olan bina bodrum, zemin ve normal kat olarak 3 kattan oluşmaktadır. Salonumuza birden fazla giriş yapılmıştır. Burada, muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol, masa tenisi vb. sporlar) , 19 araçlık otopark bulunmaktadır. Salonumuz Pınarça ve tüm Kapaklı halkımızın hizmetinde olacaktır.’’ dedi.

PEK ÇOK AMACA HİZMET EDECEK
Başkan Mandalı açıklamasının devamında, ‘’Çok amaçlı salonun 927.12 metrekare olan bodrum katında, 19 aracın park edilebileceği otopark, teknik hacimler, bebek bakım odası, mescitler ve depo; salonun 987.15 metrekare olan zemin katında soyunma odaları ve duşlar, kadın/erkek tuvaletler, düğüne kadar gelin ve damadın ağırlanacağı gelin odası, çok amaçlı salon ve 175 kişilik tribün, reji odası, lobi, üçer kabin kadın erkek tuvalet, engelli tuvaleti ve teras; salonun 272.68 metrekare olan normal katında muhtarlık, toplantı odası, mutfak, yönetim odası ve toplantı salonu olacak.’’ dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.