Pir Sultan Canları Dayanışma Gecesi düzenliyor

"Gelin Türkülerin Evrenselliğinde Buluşalım" diyen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD)Çerkezköy Şubesi Dayanışma Gecesi düzenliyor. Gecede Hüseyin Aydın, Esra Öztürk ve Sabahın Sahibi Türküler Korosu'nun sahne alacağını söyleyen PSAKD Çerkezköy Şube Başkanı Mehmet Ali Bingöltekin, "Çerkezköy halkını bu güzel gecede yanımızda görmekten onur duyacağız" dedi

Pir Sultan Canları Dayanışma Gecesi düzenliyor
22 Ocak 2011 Cumartesi 00:00

PSAKD Çerkezköy Şubesi 23 Aralık 2011 Pazar günü 18.00-23.00 saatleri arasında Beylice Düğün Salonu’nda Dayanışma Gecesi düzenleyecek. "Gelin Türkülerin Evrenselliğinde Buluşalım" şiarıyla bu geceyi düzenleyen PSAKD Çerkezköy Şubesi’nin gecesinde birçok önemli sanatçı ve grup sahne alacak.
 GECEDE KORO VE TİYATRO OLACAK
    Gece de Yol TV’den tanıdığımız Esra Öztürk’ün yanı sıra sanatçı Hüseyin Aydın, Sabahın sahibi Türküler Korosu, Günışığı Müzik Grubu, Aşık Ahmet Yıldız, PSAKD Tiyatro Grubu, PSAKD Müzik Grubu sahne alacak. Ayrıca gecede PSAKD Çerkezköy Şube Başkanı Mehmet Ali Bingöltekin bir konuşma gerçekleştirecek.

GENİŞ KATILIMLI BİR GECE OLACAK
    Düzenlenecek dayanışma gecesi hakkında bilgi veren Bingöltekin, "Gençlerin ve halkın bütünleşmesi adına çok anlamı bir gece olacak. İnsanların birbirini tanıma ve birbirleriyle kaynaşması açısından böyle gecelerin anlamı büyüktür. Sanatçı dostlarımızın yanında Koro ve Tiyatro grubunun sahne alacak olması geceye ayrı bir renk katacaktır. Toplumun her kesiminden insanın olduğu geniş katılımlı bir gece olacağını düşünüyoruz. Çerkezköy halkını bu anlamlı gecede Beylice Düğün Salonunda yanımızda görmekten onur duyacağız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.