Piyasada sıkıntı var!

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, seçimlerin ardından piyasaların nakit sıkıntısı çekmeye başladığını belirterek, "Piyasada sıkıntı var. Nakit akışında tıkanma var" dedi

Piyasada sıkıntı var!
21 Nisan 2014 Pazartesi 07:51

Seçim bitti esnafta sıkıntı başladı! Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçimler öncesi bir nebzede olsa esnafın iş yaptığını ancak seçimlerin ardından piyasada nakit sıkıntısının arttığını söyledi. Bozdağ, "Piyasada sıkıntı var. Nakit akışında tıkanma var" dedi
NAKİT AKIŞINDA
TIKANMA VAR
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ,  piyasaları değerlendirdi. Esnafın son günlerde nakit sıkıntısı çektiğini belirten Bozdağ, "Seçim öncesi bir nebzede olsa esnaf işini çevirebiliyordu. Seçim hareketliliği piyasaya yansıyordu. Ancak seçimlerin bitmesiyle piyasadaki hareketlilikte bitti. Piyasada sıkıntı var. Nakit akışında tıkanma var. Seçimler sonrası piyasada bir durgunluk oluştu. Esnaf dükkan önünde oturuyor. Esnaf aldığı malın ödemesini yapamıyor. Ödemelerde sıkıntı var" dedi.
KREDİ TAKSİTLERİNİ ÖDEYEMİYOR
Bozdağ, piyasada yaşanan durgunluğun esnafın ödemelerine yansıdığını anlatırken en önemli sorunu kredi çeken esnafların yaşadığını söyledi. Bozdağ, "Çok sayıda kredi alan esnafımız var. İşlerde yaşanan durgunluk esnafın kredi ödemesine de yansıyor. Ödeme sıkıntısı çekiyoruz. Sigortasını, SGK'sını ve vergilerini yatıramayan esnafımız var" dedi.
ESNAF YAPILANDIRMA BEKLİYOR
Ödeme sıkıntısı çeken esnafın başta SGK borçları olmak üzere vergi borçlarıyla ilgili olarak da yeniden yapılandırma beklediğini söyleyen Bozdağ, "SGK'dan ve Vergi Dairesi'nden yeniden yapılandırma yapmalarını bekliyoruz. Son günlerde esnaf arkadaşlarımızdan bu yönde yoğun bir talep alıyoruz. Buradan yetkili kurumlara da sesimizi duyurmak istiyoruz. Sigorta ve vergi ödemelerinde yeniden yapılandırma bekliyoruz" diye konuştu.
TOYOTA İLE KREDİ
ANLAŞMASI YAPTIK
Öte yandan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çorlu'da bulunan Toyota firması ile araç alımı için yüzde yüz kredi anlaşması yaptıklarını açıkladı. Esnafa duyuruda bulunan Bozdağ, "Toyota'dan araç almak isteyen arkadaşlarımız yüzde yüz kredi ile araç alabilirler. Faiz oranı 1.15 olmak üzere 48 ay vade ile bu krediden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyesi arkadaşlarımız yararlanacak. Araç kredisi ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen esnaf arkadaşlarımız Odamıza müracaat edebilirler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şeçim sonrası - 10 yıl önce
sayın bozdağ tabi sıkıntı olacak.cerkezköyde istikrar yok.
Avatar
vatandaş - 10 yıl önce
kriz var kriz, seçimde herkes para mı kazandı sanki? işçi maaşına 10 lira zam yapıp elektirik-su-gaz %80 e vurusan kimsede para kalmaz çıkıp harcayamaz.