Plastik çöp konteynırlarının dağıtımı başladı

Süleymanpaşa Belediyesi plastik malzemeden üretilmiş çöp konteynırlarının dağıtımını yapmaya başladı. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından alınan 500 adet çöp konteynırı, katı atık yakılmayan ağırlıklı olarak doğalgazın kullanıldığı bölgelere yerleştiriliyor

Plastik çöp konteynırlarının dağıtımı başladı
21 Nisan 2015 Salı 17:49

 YÜZDE YÜZ PLASTİK MALZEMEDEN ÜRETİLDİLER

Bu güne kadar ilçe merkezinde bulunan galveniz çöp konteynırlarının yanı sıra, günümüz şartlarına uygun olarak yüzde yüz plastik malzemeden üretilmiş olan çöp konteynırlarından ilk etapta 500 adet sipariş edilirken dağıtımına devam edilen konteynırlar hakkında vatandaşlar ateş ve kül atmamaları konusunda uyarıldı.

EŞKİNAT “SÜLEYMANPAŞA İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Temizlik konusunda son derece hassas olduklarını dile getiren Başkan Eşkinat, ‘’Tertemiz bir Süleymanpaşa için dün olduğu gibi bu gün de elimizden ne geliyorsa daha fazlasını vermeye çalışıyoruz. Belediyemiz henüz çok genç. Pırıl pırıl bir geleceğe doğru emin adımlar ile büyümeye devam ediyor. Yaşadığımız bu kentte, şehir estetiğini göz önünde bulundurarak plastik konteynırları siz değerli Süleymanpaşalıların kullanımına sunduk.” diye konuştu.

BAŞKAN EŞKİNAT’A TEŞEKKÜR

Süleymanpaşa Belediyesi Ekiplerince dağıtımı yapılan plastik çöp konteynırları hakkında Hürriyet Mahallesi’ndeki çöp konteynırlarının değiştiğini gören mahalle sakinleri, çok güzel bir uygulama olduğunu ve memnuniyetlerini dile getirerek; Başkan Eşkinat’a teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.