Polis var ihlal yok, polis yok ihlal çok

Geçtiğimiz yıl içerisinde ve 2007 yılı başlarında Atatürk Caddesi üzerinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri tarafından yapılan araç park çalışmalarının ardından biraz olsun düzelen park sorunu, yeniden hortladı.

Polis var ihlal yok, polis yok ihlal çok
03 Ağustos 2007 Cuma 08:48

Trafik polislerinin hatalı park eden araçlara hatalı parktan dolayı 49 ile 150 YTL arasında verdiği ceza nedeniyle park sorunu yok denecek kadar azalmıştı. Uzun süre devam eden bu uygulamanın ardından Atatürk Caddesi üzerindeki park edilen araçlar düzene girmiş, hem güzel bir görünüm oluşmuş, hem de sürücüler ve yayalar trafiğin rahatlamasından dolayı memnun olmuştu.

CEZALAR YİNE KAPIDA

Atatürk Caddesi üzerinde park edilen araçların düzenli park edilmesinden dolayı Trafik ekipleri uygulamaya ara vermişti. Son günlerde sürücülerin tekrardan araçlarını Atatürk Caddesi üzerine rast gele park etmesi üzerine Çerkezköy Emniyeti park uygulamasına tekrardan başladı. Tekrardan park ihlalini uygulamaya koyan Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü, Atatürk Caddesi üzerinde hatalı park eden araçlara 49 ile 150 YTL arasında trafik cezası kesmeye başladı.

YOLA PARALEL PARK EDİN

Özellikle Atatürk Caddesi'ndeki tekrardan ortaya çıkan trafik sorununu en alt seviyeye indirmek için bundan sonra da çalışmaların artarak devam edeceğini belirten Trafik Ekipleri, "Atatürk Caddesi üzerinde arabasını yolun akışına paralel olarak park etmeyenlere trafik kanunları gereği para cezası kesiliyor. Yolun akışı üzerine aracını yan parkeden yada park halindeki aracın yanına aracını park eden şoförlere 49 YTL ve 150 YTL arasında değişen cezalar veriliyor. Ceza kesilmeden önce ekip aracı ile bir ya da iki kez uyarıda bulunuyoruz. Araç çekilmediği taktirde para cezası kesmek zorunda kalıyoruz" şeklinde açıklamada bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.