Polis ve Mehmetçik için 167 ünite kan toplandı

Kapaklı Kazım Karabekir Mahalle Muhtarlığı tarafından terörle mücadele eden Polis ve Mehmetçikleri için kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında da 167 ünite kan toplandı

Polis ve Mehmetçik için 167 ünite kan toplandı
14 Eylül 2015 Pazartesi 16:43

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Kapaklı Kazım Karabekir Mahalle Muhtarlığı ile Çorlu Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi. Terörle kahramanca mücadele eden polis ve Mehmetçikler için düzenlenen kan bağışı kampanyası 12.00-18.30 saatleri arasında Karaağaç Sağlık Ocağı önünde gerçekleşti. Gün boyu devam eden kampanyaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında gönüllü vatandaşlardan 167 ünite kan toplanırken, kan bağışında bulunmak isteyen pek çok vatandaştan da çeşitli sağlık sorunları nedeniyle kan alınamadı.

YILDA 4 KEZ KAN BAĞIŞINDA BULUNABİLİR

Mahalle Muhtarı Çetin Özhan, kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verirken, tüm bağışçılara teşekkür ederek, “Bu kampanya polis ve Mehmetçikler için düzenlenmesi bakımından çok anlamı ve önemli. 18-65 yaş arasında, ağırlığı 50 kg üzerinde, önemli bir sağlık sorunu olmayan, hemoglobin ölçümü normal olan herkes yılda 4 kez kan bağışında bulunabilir” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.