Prag’da düzenlenen festivale katılıyorlar

Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Folklor Ekibi, 3-6 Temmuz tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılmak üzere Okul Müdürü Murat Güldez ve Ekip Eğitmeni Burhan Öztürk ile dün yola çıktı

Prag’da düzenlenen festivale katılıyorlar
03 Temmuz 2014 Perşembe 07:40

14 ÜLKE KATILIYOR
n Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Halk Dansları Festivali’ne katılmak üzere yola çıkan Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Folklor Ekibi, düzenlenecek olan yarışmalara 16 halk oyuncu ile katılacak. Ege yöresi Zeybek oyunlarını oynayacak olan Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Folklor Ekibi 14 ülkenin ve 35 ekip gösterisinin yapılacağı festivalde yarışacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.