Prefabrik spor tesisi tamamlanmak üzere

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerinde bulunan Hala Saha yanındaki prefabrik spor tesisi tamamlanmak üzere. Kısa bir süre önce monte işlemine başlanılan prefabrik spor tesisinin tamamlanmasının ardından çevre düzenlemesi yapılarak kullanıma açılacağı ifade edildi.

Prefabrik spor tesisi tamamlanmak üzere
12 Eylül 2014 Cuma 07:23

ÇEVRE DÜZENLEMESİ DE YAPILIYOR
Çerkezköy Devlet Hastanesi yolu üzerinde bulunan halı sahanın yanına yapılan tek katlı prefabrik spor tesisinde sona gelindi. Eski tek katılı binanın yıkılmasının ardından bina alanına beton dökülmüş ve çevresinde gerekli çalışmalar yapılmıştı. Beton döküm işleminin ardından kısa bir süre önce de prefabrik firmasının çalışanları monte işlemine başladı.

GÜZEL BİR SPOR TESİSİ ORTAYA ÇIKACAK

Prefabrik spor tesisinin monte işleminin birkaç gün içinde tamamlanacağını belirten Belediye yetkilileri, “Tesis binasının tamamlanmasının ardından da çevre düzenlemesi tüm hızıyla devam edecek ve Çerkezköy halkımızın kullanımına sunulacak. Yapılacak olan çalışmalar kapsamında halkımızın rahatlıkla kullanabileceği güzel bir tesis ortaya çıkaracağız” denildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.