Prof. Dr. Cem Kılıç Çerkezköy’e geliyor

Çerkezköy TSO’nun Trakya Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa yürütülen etkinliklerinden ‘Kayıtlı Çalışıyorum’ projesi kapsamında, Sosyal Güvenlik Uzmanı, NTV ekonomi yorumcusu, gazeteci yazar, Prof. Dr. Cem Kılıç 21 Şubat’ta Çerkezköy’e geliyor. Saat 16.30’ta Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecek konuşmaya katılım ücretsiz

Prof. Dr. Cem Kılıç Çerkezköy’e geliyor
17 Şubat 2017 Cuma 12:26

TRAKYAKA DUYURDU
Konuyla ilgili Trakya Kalkınma Ajansı’ndan yapılan yazılı açıklama şu şekilde: “Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Kayıtlı Çalışıyorum’ projesi kapsamında Prof. Dr. Cem Kılıç’ın konuşmacı olarak katılımıyla işverenlere yönelik olarak, belirtilen program çerçevesinde konferanslar gerçekleştirilecektir.”
CEM KILIÇ KİMDİR?
Prof. Dr. Cem Kılıç, sosyal güvenlik konusunda Türkiye’nin önde gelen uzmanlarından olup, Milliyet Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve NTV’de ekonomi yorumculuğu yapmaktadır. ‘Güncel Ekonomik Gelişmeler, Kayıtlı İstihdam ve İstihdam Teşvikleri’  başlıklı etkinlikte Prof. Kılıç, güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirecek, ayrıca kayıtlı istihdam ve işverenlerin faydalanabileceği sigorta prim teşvikleri hakkında katılımcıları bilgilendirecektir.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.