Projeler bir bir tamamlanıyor

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2013 yılının ilk altı aylık diliminde cadde ve sokak çalışmalarının ardından yapı çalışmalarına da önem verdi. Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yapılan çalışmaların çoğu tamamlanırken, bir kısmında da sona gelindi.

Projeler bir bir tamamlanıyor
05 Ağustos 2013 Pazartesi 08:51

İLK ALTI AYLIK DİLİMDE 16 PROJENİN YAPIMINA BAŞLANDI
2013 yılının ilk altı aylık diliminde Çerkezköy Belediyesi 16 projenin yapımına başladı. Yapımı devam eden projelerin bu sene içerisinde bitirilmesi ve hizmete sunulması beklenirken, 16 projenin içinde mescidinden, halk ekmek fırınına, engelliler için WC’den muhtarlığa kadar birçok yapı bulunuyor.
HALK FIRINI VE MESCİT VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULDU
Çerkezköy Belediyesi tarafından hizmete sunulan yapılar arasında en çok halk fırınlarının çokluğu dikkat çekiyor. Elde edilen veriler ışığında Bağlık Mahallesi’nde iki, Fatih Mahallesi’nde bir halk fırını faaliyete geçirildi. Halk fırınının ardından da mescit yapımı geliyor. Belediye’nin çalışmaları ile Gazi Osman Paşa ve Cumhuriyet Mahallelerine birer tane mescit kazandırılırken, bunların dışında Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde güvenlik binası ve WC yapımı devam ediyor.
YAPILAR SENE İÇİNDE HAZIR HALE GETİRİLDİ
Yetkililer ayrıca Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne Kent Konseyi Binası, İstasyon Mahallesi’ne Kontrol Binası (İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası), Bağlık Mahallesi’nde Muhtarlık Binası onarımı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne de obezite sınıfı gibi yapıları sene içerisinde hizmete hazır konuma getirdi.
ENGELLİLERE EN BÜYÜK DESTEK BELEDİYEDEN GELDİ
Çerkezköy Belediyesi engelli vatandaşları da unutmayarak, onlarında hayatını kolaylaştırmak adına Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan bir ilke imza attı. Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Barbaros Caddesi üzerine yapılan bin 8 yüz metrekare alana sahip olan Engelli Yaşam Evi yer alıyor. Buna ek olarak Fevzipaşa ve Cumhuriyet Mahalleleri’nde engelliler için WC yapım işlemleri gerçekleştirildi.
TERMİNAL VE KAPALI OTOPARK İÇİN YOĞUN ÇABA HARCANIYOR
Bu sene içerisinde Belediye’nin en büyük projelerinden ikisi sayılan Terminal Binası ve Kapalı Yeraltı Otoparkı’nın yapımına da devam ediliyor. Belediye çalışanları Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde yapımı süren 2 bin 400 metrekarelik otoparkın ve İstasyon Mahallesi sınırları içerisinde bulunan 2 bin 7 yüz 20 metrekare alana sahip Terminal Binasını en kısa zamanda hizmete sunmak için yoğun çaba harcıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.