Projeler için fikir alışverişinde bulunuyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve ekibi, Çerkezköy için düşünülen projeler ile ilgili fikir alışverişi yapmak amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulunuyor

Projeler için fikir alışverişinde bulunuyor
20 Kasım 2014 Perşembe 07:33

ÜÇ TANE BELEDİYE GEZİLECEK

Başkan Vahap Akay ve ekibi 18-19 Kasım tarihlerinde Konya, 20 Kasım'da Kayseri ve 21 Kasım'da ise Eskişehir Belediyesini ziyaret ederek projeler ile ile ilgili karşılıklı paylaşımda bulunacak.

AMACIMIZ HAK EDİLEN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde bu tür ziyaretlerin devam edeceğini dile getiren Başkan Vahap Akay "Amacımız Çerkezköy'ü hak ettiği bir Belediyecilik anlayışıyla yönetmektir. Bu kapsamda Belediyeleri gezerek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

AYFER DÖNMEZ BAŞKAN VEKİLİ

Başkan Akay'ın ziyaretleri esnasında Çerkezköy Belediye Başkanlığına ise Belediye Meclis Üyesi Ayfer Dönmez vekillik edecek.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.