Protokol imzalansın, araziyi devredelim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Başkan Akay ziyarette Çerkezköy’de bir fakülte kurulmasının gerekliliği üzerinde durdu

Protokol imzalansın, araziyi devredelim
09 Ekim 2015 Cuma 17:50

 BAŞKAN AKAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarete CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

“HİZMET ETMEK BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Ziyarette konuşan Aygun, “Önelikle 1 Kasım’da gerçekleşecek olan seçimler şehrimize hayırlı olsun. Hizmet etmek bizim görevimizdir. Nesil vardır kendine çalışır; nesil vardır ülkesi için çalışır. Biz ülkemiz için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İNSANLAR TEDİRGİN”

1 Kasım’daki seçimlerden iyi bir sonuç çıkmasının gerektiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Hükümet kurulup ülke düzene sokulmalı. 7 Haziran seçimlerinden sonra ülke gündemi bambaşka bir yere gitti. İnsanlar tedirgin.” dedi.

“ÜLKEDE YÖNETİM BOŞLUĞU VAR”

Konuşmalarına devam eden Başkan Akay, “Bir an evvel seçimleri atlatmamız lazım. Şu an ülkede yönetim boşluğu var. Dış ve iç politikanın düzene oturtulması lazım.” şeklinde konuştu.

AYGUN’DAN AKAY’A TEBRİK

Samimi sohbet halinde gelişen ziyaret esnasında CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı Çerkezköy’de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik etti. İkili, asfaltlama hakkında biraz konuştuktan sonra Başkan Akay, Aygun’a Kültür Merkezi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

70 DÖNÜMLÜK ARAZİ BOMBOŞ DURUYOR

Yapılan çalışmalar konuşulurken Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) hakkında da açıklamalarda bulundu. ÇEMYO’nun İlçe Merkezi’nden Veliköy Mahallesi’ne alındıktan sonra güzel bir binaya geçerek daha güzel bir çehreye kavuştuğunu ileten Akay, ÇEMYO’nun arkasında bulunan 70 dönümlük alanın boş kalmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

“ÇERKEZKÖY’E FAKÜLTE YAPILSIN”

ÇEMYO’nun Çerkezköy Veliköy Mahallesi’nde bulunduğunu fakat öğrenci yurtlarının Karaağaç İle ÇOSB’nin arasında, alakasız bir yerde olduğunu belirten Akay, “Öğrenciler okuldan çıkıp okulla hiç lakası olmayan bir yere gitmek zorunda kalıyorlar. Buradaki en önemli sıkıntı ulaşım sıkıntısı. Ben istiyorum ki ÇEMYO’nun arkasında kalan 70 dönümlük araziye NKÜ’nün bir fakültesi yapılsın, yurtlar da oraya taşınsın. NKÜ Rektörümüzle de görüştük. Sağ olsun çok iyimser yaklaştı. Üniversite ile Belediyemiz arasında içinde ‘fakülte’ şartı olan bir protokol imzalansın. Protokolün hemen ardından araziyi devredelim. Oraya fakülte yapıldığında hem bölgenin çehresi değişir, hem de Çerkezköyümüze daha çok öğrenci gelir. İlçelere fakülte kurulamaz diye bir şey yok. Çorlu’da var, burada da olabilir. Benim tek derdim bu konuyu gündemde tutmak. Protokol imzalayıp biz araziyi devredelim, yapılacak fakülte için de herkes destek olsun.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.