Psikolojik danışmanlığa yoğun talep

Kapaklı Belediyesi Psikolojik Danışmanlık hizmetleri doğrultusunda Psikolog Ceren Sayın’a 500’ü aşkın vatandaş psikolojik danışmanlık için müracaat ederek yardım talebinde bulundu

Psikolojik danışmanlığa yoğun talep
13 Temmuz 2018 Cuma 12:28

Psikolojik Danışmanlık hizmetinin randevu sistemi ile çalıştığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hizmetin ücretsiz olarak verildiğini hatırlattı.

DESTEK ALMAMIZ GEREKİYOR
“Toplumumuzda; gündelik yaşadığımız sıkıntılar arttıkça bizimde bu durumdan etkilenme olasılığımız artıyor ve bu durum psikolojimize yön veriyor.” diyen Başkan Mandalı, “Zaman zaman kaygılanabiliriz, kendimizi üzgün, çaresiz, bitkin hissedebiliriz. Bu gibi durumlarda destek almamız gerekli bir şey. Sadece yetişkinler değil, çocuklarımızda da bu tip olayları görebilmemiz mümkün. ‘Çocuktur, geçer’ deyip hafife almadan çocuklarımızı desteğe yönlendirmemiz gerekiyor.

BİZLER DESTEK OLMAK İÇİN VARIZ
Psikolojik Danışmanlık hizmetimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 444 80 59’u arayarak 205 dahili numara ile randevularını alabilirler. Bizler vatandaşlarımıza destek olmak ve onlarla birlikte çözüm bulmak için varız.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.