PTT hizmet kalitesini artırıyor

Çerkezköy PTT Müdürlüğü gün geçtikçe hizmet çeiştliliğini artırmaya devam ediyor. Havale işlemleri, mektup, telgraf, telefon faturaları tahsilatı gibi birçok konuda hizmet veren PTT Müdürlüğü fotokopi makinası alarak vatandaşın hizmetine sundu.

PTT hizmet kalitesini artırıyor
14 Ağustos 2007 Salı 08:22

Yapılan hizmete ilaveten bir de fotokopi makinası alan Çerkezköy PTT Müdürlüğü bundan sonra havalesi gelenlerden istenecek olan kimlik fotokopilerini kendileri çekecek. Hiçbir ücret alınmadan yapılacak olan bu hizmetle bundan sonra havalesi gelen vatandaşlar kimlik fotokopilerini çektirmek için PTT dışına çıkmayacak.

Yurt içi veya dışı havale alıp gönderme, posta çeki hesabına para yatırma, para çekme ve aktarma, telefon ve elektrik faturası yatırma, bazı bankaların kredi kartı ödemelerini yapma, SSK ve Emekli Sandığı maaşı gibi birçok alanda hizmet veren Çerkezköy PTT Müdürlüğü hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Fotokopi makinasının gelmesiyle birlikte, kimlik fotokopisini çektirmek için PTT dışına çıkılmayacak olması vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

2 DAĞITICI GİTTİ 2 DAĞITICI VE 1 MEMUR GELDİ

Çerkezköy PTT Müdürlüğü'nden tayini çıkarak birisi Trabzon birisi de Ordu olmak üzere giden PTT dağıtıcılarının yerine İstanbul Levent ve Edirne Keşan Şubeleri'nden iki dağıtıcı gelirken, bir de İstanbul Sirkeci PTT Şubesi'nden memur geldi.

Tayini çıkaraka Trabzon PTT Şubesi'ne giden Selami Kalkan ile Ordu PTT Şubesine tayin olan Nusret Aluçlu'nun boşluğu yeni gelen dağıtıcılarla dolduruldu. İstanbul Levent PTT Şubesi'nden gelen Enver Bakır ile Edirne Keşan PTT Şubesi'nden gelen Nevzat Bayram gelirken, bir de memur olarak İstanbul Sirkeci'den Hikmet Yurteri gelerek göreve başladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.