PTT Müdürü'nden Mandalı'ya ziyaret

Kapaklı PTT Merkez Müdürü Fatih Ceyhanlı Başkan Mandalı'yı ziyaret etti. Ceyhanlı "176 yıllık hizmet geleneği olan Posta, Telgraf Teşkilatı A.Ş. Kapaklı PTT Merkez Müdürlüğü 15 Aralık 2016 tarihinden itibaren Kapaklı ilçesinde iki şube ve bir merkez müdürlüğü olarak hizmet vermeye başladı" dedi

PTT Müdürü'nden Mandalı'ya ziyaret
04 Ocak 2017 Çarşamba 13:43

DEVLET KURULUŞLARINI İLÇEMİZDE GÖRMEK İSTİYORUZ

 Başkan Mandalı ziyaretten duyduğu memnuniyetini  dile getirerek konuşmasında '' Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.  Müdürlüğümüz ilçemize hayırlı olsun. Kapaklımız gün geçtikçe nüfusu hızla artıyor. Bu doğrultuda vatandaşlarımızın diğer kamu hizmetlerinden faydalanması içinde bir an önce diğer eksik olan kamu kurum ve kuruluşlarının da ilçemizde faaliyete geçmesini bekliyoruz. Kaybedecek zamanımız yok. Biz artık ilçeyiz. Devletimizin tüm kuruluşlarını ve Devlet yatırımlarını ilçemizde görmek istiyoruz" dedi.

HIZLI VE GÜVENLİ ŞEKİLDE YAPABİLECEK

Kapaklı PTT Merkez Müdürü  Fatih Ceylanlı  15 Aralık 2016 tarihinden itibaren Cumhuriyet Mahallesi  Erbay Caddesi  No:16-18 'de  Kapaklı  PTT merkez müdürlüğü olarak  hizmet vermeye başladıklarını belirterek '' Vatandaşlarımız artık her türlü fatura tahsilatı, kredi verme işlemleri, HGS işlemleri, para havale işlemleri, kayıtlı elektronik posta işlemleri başvurusu, E-imza başvurusu işlemleri, maaş ve sosyal yardım ödemeleri, trafik ceza tahsilatları, Hac ön kayıt ödemeleri, kargo kurye kabul işlemleri ve daha birçok işlemi hızlı ve güvenilir şekilde yapabilecek'' dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.