PTT Müdüründen hayırlı olsun

Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Müdür Arslan ziyaret sırasında Çerkezköy Belediyesi'nin yerini verdiği PTT'nin 4. Şubesi olacak Yıldırım Beyazıt Şubesi için de kira kontratını Vahap Akay ile yaptı

PTT Müdüründen hayırlı olsun
18 Nisan 2014 Cuma 07:37

PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan yeni Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
PTT Müdür Ali Arslan ziyarete eski PTT Müdürü Hayrettin Danyeli ile birlikte geldi. Yeni seçilen Başkan Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' dileğinde bulunan PTT Müdürü Ali Arslan, ayrıca kısa bir süre sonra hizmete girecek olan PTT Yıldırım Beyazıt Şubesi için de Belediye ile yapılacak kontratı görüştü. Yeri Çerkezköy Belediyesi tarafından yaptırılan Yıldırım Beyazıt Şubesi'ne taşınmak için elektrik, su işlemlerini yaptıracaklarını hatırlatan Müdür Ali Arslan, Belediye ile kira kontratı yapmaları gerektiğini belirtti. Başkan Vahap Akay, PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan ve eski Şube Müdürü Hayrettin Danyeli'ye ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden, PTT'nin yeni yerinde hizmete başlaması için gerekli kira kontratını imzaladı.
Başkan Akay, PTT'nin Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde ne zaman hizmete başlayacağını sorduğu PTT Müdürü Ali Arslan, kısa bir süre içerisinde hizmet vermeye başlayacakları yanıtını aldı. Müdür Arslan, "Kredi verme işlemleri, hesap açma işlemleri ve PTTcell hizmetleri dışında tüm PTT işlemleri bu yeni şubemizde yapılabilecek. Vatandaşlarımız her türlü tahsilat, posta çeki, havale, maaş ödemesi, işsizlik ödemesi gibi Çerkezköy Şubemizin yaptığı işlem hizmetleri verilecek. Şu anda tadilatı bitti. İç dizaynını yaptık. Elektrik su aboneliği için kira kontratı isteniyordu. Belediye ile bu kontratı yaptık. Bundan sonra elektrik, suyu çektirdik mi hizmete açacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SERKAN MANAZ - 10 yıl önce
böyle başkanla i̇şi̇ olan gi̇tsi̇n zi̇yarete adam hayirlisi olsun zi̇yaretleri̇nden yapacaği i̇şleri̇ yapamiyor