PTT Teşkilatı 174 yaşında

PTT Teşkilatının kuruluşunun 174. yılı dolayısıyla Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, PTT çalışanlarıyla birlikte Atatürk anıtına çelenk sundu. Arslan, yaptığı konuşmada, “Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak Çerkezköy’de en az 10 yıl sorunsuz hizmet verecek alt yapıyı oluşturduk. Çerkezköy’de merkez dışında 4 şube ve bir dağıtım merkezinde toplam 48 personelle hizmet veriyoruz. Kuruluşumuzun 174.yılını kutluyorum” dedi

PTT Teşkilatı 174 yaşında
24 Ekim 2014 Cuma 08:06

BÖLGE HALKINA EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ
Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, PTT çalışanlarıyla birlikte Atatürk anıtına çelenk sundu. PTT Teşkilatının kuruluşunun 174.yılı dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk sunan PTT Müdürü Arslan, yaptığı açıklamada, “1840’ta kurulan PTT Teşkilatının 174’üncü kuruluş yılını kutlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Çerkezköy’de göreve başladığım 2005 yılından bu yana Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştık” diye konuştu.

HİZMET BİLİNCİYLE HAREKET ETTİK
Ali Arslan konuşmasının sonunda ise, “Çerkezköy’ de göreve başladığımızda ilçe merkezi dışında Kapaklı’da bir şubemiz vardı. İkinci şubemizi de önümüzdeki günlerde açacağız. Çerkezköy’de merkez dışında 4 şube ve bir dağıtım merkezinde toplam 48 personelle hizmet veriyoruz. 3 adet ATM’mizle de 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz. Çerkezköy PTT Müdürlüğü olarak Çerkezköy’de en az 10 yıl sorunsuz hizmet verecek alt yapıyı oluşturduk. PTT Teşkilatımız kuruluşundan bu yana her zaman hizmet bilinciyle hareket etti ve bundan sonra da çalışmalarımıza aynı bilinç ve azimle devam edeceğiz” dedi.

174’ÜNCÜ HEDİYE VERİLDİ
Bu arada  PTT Genel Müdürlüğü, kuruluş yıldönümü nedeniyle 174. müşterisine hediye verdi. PTT'nin çeşitli eşantiyonlarından oluşan hediye paketini, 174. müşteriye teslim eden PTT Şube Müdürü Ali Arslan, “Amacımız hizmet kalitesini yükseltmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak. İnşallah bunda başarılı oluyoruz. Genel Müdürlüğümüzün kuruluş yıldönümü nedeniyle başlattığı uygulama kapsamında 174.hediyemizi de verdik” açıklamasında bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.