PTT'den Bayram indirimleri

PTT Müdürlüğü Ramazan Bayramı nedeniyle kargo ve posta hizmetlerinde indirim kampanyası düzenliyor. PTT Müdürü Ali Arslan bir hafta öncesinden başlayarak bir hafta sonrasına kadar kargo ücretine yüzde 10 oranında Ramazan Bayramı'na özel indirim uygulanacağını açıkladı

PTT'den Bayram indirimleri
21 Temmuz 2014 Pazartesi 08:00

PTT özel gün ve bayramlarda uyguladığı indirimlere devam ediyor. PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Ramazan Bayramı nedeniyle de kargo ücretinde yüzde 10 indirim uygulanacağını duyurdu. İndirimler Bayram'dan bir hafta önce başlıyor bir hafta sonraya kadar devam ediyor. Bu arada Müdür Arslan, Bayram Tebrik Kartları da Bayrama özel uygulama kapsamında olduğunu açıkladı.
15 GÜN BOYUNCA KARGO İNDİRİMİ
PTT Müdür Ali Arslan Ramazan Bayramı öncesinde kargo indiriminden Çerkezköylülerin yararlanmasını istedi. Bayram nedeniyle özel indirimin 15 gün süreceğini belirten Müdür Ali Arslan, "Ramazan Bayramı nedeniyle kargo ücretlerinde Bayram özel indirimimiz var. İndirimler Bayram'dan bir hafta önce başlayıp bir hafta sonraya kadar geçerli olacak. Buna göre 21 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında gönderilecek tüm kargolarda yüzde 10 oranında PTT özel indirimi uygulanacaktır" dedi.
50 KURUŞA TEBRİK KARTI GÖNDERİN
İnternet ve GSM (Cep telefonu) hizmetlerinin yaygınlaşmasıyla birlikte talep görmeyen 'Tebrik kartı' gönderilmesine ilişkin de teşvik eden Müdür Ali Arslan, tebrik kartlarının halk tarafından kullanılmasını istedi. Artık sadece resmi kurumlar ve siyasetçilerin tebrik kartı kullandığını söyleyen Müdür Ali Arslan, "Ramazan Bayramı'nda vatandaşlarımızın tebrik kartı göndermesini bekliyoruz. Tebrik kartı göndermek çok ucuz. Kartı biz ücretsiz olarak veriyoruz. Vatandaşlarımız sadece gönderme parası olarak 50 kuruş veriyor. 50 kuruş ülke içerisinde uluslararası (yurt dışı) ise 1 TL'ye tebrik kartı gönderilmekte. Tebrik kartının sıcaklığını herkesin yaşamasını bekliyoruz" dedi.
KAPAKLI'YA YENİ ŞUBE
Öte yandan PTT Çerkezköy Şube Müdürlüğü, Kapaklı'da ikinci bir şube için harekete geçti. Bununla ilgili olarak da bilgi veren Müdür Ali Arslan, "Kapaklı'da halihazırda bir şubemiz var. Belediyenin yakınında faaliyet gösteriyor. Bu şubemiz Kapaklı'nın ihtiyacına cevap vermekte zorlanıyor. İkinci bir şube için ilgili kurum amir ve yetkili birimlerimize yazılarımızı yazdık. Onay gelirse Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi'nde ikinci PTT şubesini Kapaklı'da açacağız" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.