Ptt’nin mobil operatörü Pttcell

PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Pttcell ile cep telefonu hizmeti vermeye başladıklarını kaydetti. Müdür Arslan, AVEA üzerinden bu hizmeti vermeye başladıklarını belirterek, mobil telefon hattı almak isteyen vatandaşları beklediklerini söyledi. Arslan, iki tarifesi bulunan Pttcell'de ilk tarifenin aylık sabit ücretinin 14 TL, ikinci tarifenin ise 44 TL olduğunu bildirdi

Ptt’nin mobil operatörü Pttcell
05 Ağustos 2013 Pazartesi 08:52

PTT, Avea üzerinden mobil operatör pazarına Pttcell olarak giriş yaptı. PTT bugüne kadar posta, lojistik ve banka alanlarında hizmet veren bir kurum olarak tanınıyordu, bundan böyle mobil operatör hizmeti de vermeye başladı. Pttcell hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Çerkezköy PTT Şubesi'ne başvurarak hat temin edebilirler.

PTTCELL TARİFİLERİ NELER

PTT Şube Müdürü Ali Arslan, Pttcell tarifelerinin hesaplı 14'lük tarife ve konuşturan 44'lük tarife olarak hizmete sunulduğunu bildirdi. Söz konusu tarifeler hakkında bilgi veren Şube Müdürü Ali Arslan, şunları kaydetti: “Hesaplı 14'lük tarifenin içeriği: pttcell faturalılarla 3500 dk, yurtiçi her yöne 200 dk, yurtiçi her yöne sms 250, yurtiçi data paketi 250 mb, kota aşımı sms 30 kr/adet, kota aşımı konuşma 30 kr/dakika, kota aşımı internet/hız düşümlü sınırsız 128 kbps.”
Müdür Ali Arslan, bu tarifenin aylık sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 14 TL olduğunu belirtti ve diğer tarifeyi anlattı:
“Konuşturan 44'lük tarifenin içeriği: pttcell faturalılarla 3500 dk, yurtiçi her yöne 1500 dk, yurtiçi her yöne sms 250 sms, yurtiçi data paketi 1 gb, kota aşımı sms 30 kr/adet, kota aşımı konuşma 30 kr/dakika, kota aşımı internet/hız düşümlü sınırsız 128 kbps.”
Müdür Arslan, 44'lük tarifenin aylık sabit ücretinin ise KDV ve ÖTV dahil 44 TL olduğunu belirtti.
TARİFE DETAYLARININ İÇERİĞİ
 Pttcell’lilerle ücretsiz grup içi 3500 dakika süresi faturalı Pttcell hatlarını aramada kullanılabileceğini aktaran Müdür Arslan, "Hesaplı 14'lük tarifede her yöne sunulan 200 dakika ve konuşturan 44'lük tarifede sunulan her yöne 1500 dakika, yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler, 444’lü aramalar, 788 numaralı Pttcell Müşteri Hizmetleri aramalarında kullanılabilir. Tarife kapsamlarında sunulan sms paketleri yurtiçi tüm operatörler ve sabit hatlara gönderimde geçerlidir. Tarife kapsamında verilen her yöne dakikalar ile görüntülü arama yapılabilir. Kullanılmayan dakika, sms ve internet paketleri bir sonraki fatura dönemine aktarılmayıp, silinecektir. Kalan kullanım miktarları 933 ücretsiz olarak aranıp öğrenilebilir" dedi.
PTTCELL SAHİPLERİNİN FATURA ÖDEME SEÇENEKLERİ
Pttcell kullanıcıları fatura ödemelerini tüm PTT işyerlerinden ve Pttmatiklerden yapabileceğini belirten PTT Şube Müdürü Ali Arslan, ayrıca Pttcell hattınızdan 788’i, diğer hatlardan ise 444 6 788 Pttcell Müşteri hizmetlerini arayarakta fatura ödeme yapılabileceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.