PTT'ye gelen personel görevine başladı

Çerkezköy PTT Şubesi'ne, İstanbul Levent PTT Şubesi'nden gelen Enver Bakır dağıtıcılık görevine başladı. Gelen bu personelle birlikte dağıtım işi biraz daha rahatlayacak.

PTT'ye gelen personel görevine başladı
25 Temmuz 2007 Çarşamba 07:54

DAĞITIMDA RAHATLAMA OLACAK

Hızla artan nüfusa rağmen az sayıda personelle hizmet vermeye çalışan Çerkezköy PTT Şubesi çalışanları, büyük bir özveri ile çalışmalarına rağmen, ufak tefek aksaklıklarda yaşanıyor. Yeni gelen personelle birlikte yaşanacak olan ufak tefek aksaklıkların dahada azalması bekleniyor.

Geçtiğimiz aylarda Tekirdağ PTT Başmüdürlüğü'nden, İstanbul'dan iki personelin İlçemize ataması yapıldığı ve en kısa zamanda ilçemize gelerek hizmete başlayacağı belirtilmişti. Atanan personelden birisi gelirken, diğer personel de en kısa zamanda gelerek görevine başlayacak.

GÜN GEÇTİKÇE HİZMET KALİTESİ ARTIYOR

Çerkezköy PTT Şubesi gün geçtikçe hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. Her geçen gün artan nüfusun havale işlemlerini, mektup, telgraf, telefon hizmetlerini yanı sıra, koli gönderme hizmetleri, sabit ev, işyeri ve GSM faturaları ile elektrik faturaları alımı gibi birçok alanda hizmet veriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.