Rahmi Yılmaz çalışmalara başladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, çalışmalarını yoğunlaştırarak ekibi ile birlikte Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Rahmi Yılmaz çalışmalara başladı
25 Eylül 2017 Pazartesi 12:08

İLK ZİYARET BAŞKAN AKAY’A
Rahmi Yılmaz ve ekibi ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Rahmi Yılmaz, OHAL dolayısıyla seçimlerin ertelendiğini, daha sonra kararname ile Ekim başından Kasım sonuna kadar yapılabileceğinin açıklandığını belirterek, mevcut yönetimin aldığı seçim kararını ‘baskın seçim’ olarak yorumladı.
BU ÜLKEDE MUHALEFET OLMAK ZOR
Türkiye’de muhalefet olmanın çok zor olduğunu söyleyen Yılmaz, “3 aydır liste istememize rağmen listeleri Pazartesi günü alabildik. Bu seçim eşit şartlarda yapılan bir seçim değil. Üyelerimizin sağduyusuna güveniyoruz” dedi. Göreve gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projelerle ilgili de bilgiler veren Yılmaz “Oda üyelerinin kayıt, aidat ve belge bedellerinde yüzde 50 indirim yapacağız” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Seçimin Çerkezköy için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
SEÇİM TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
Rahmi Yılmaz, Ahmet Tever ve beraberindekiler daha sonra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti. Ziyaret dolayısıyla Rahmi Yılmaz ve beraberindekilere teşekkür eden Başkan Mandalı “Bu işler kolay işler değil. Bu işler yarı siyaset gibidir. Bu işin kaybedeni olmaz. Ama sabırlı olmak, küsmemek lazım” dedi. Seçim tecrübelerini de paylaşan Mandalı, Rahmi Yılmaz ve ekibine seçimde başarılar diledi.
YÖNETİME TALİBİZ
Baskın bir şekilde seçim kararının alındığını savunan Rahmi Yılmaz da “Bunların amacı 12 grupta tek liste koyup karşı tarafa liste koydurmamaktır. Listeyi almak için İlçe Seçim Kurulu’na 3 kez dilekçe verdik. Pazartesi günü listeyi aldık fakat listelerde tüzel kişiyi temsil eden kişi ve iletişim bilgileri yer almıyor” diye konuştu. Açıklamalarına devam eden Yılmaz “4 buçuk yılda oda 15 milyon 700 bin lira para kazandı. Bunun bir milyon 700 bin lirası ile Sosyal Bilimler Lisesi yaptırıldı. Personel dahil yurt dışı seyahatleri için 14 milyon lira harcandı. Bizler üyelerin hakkında sahip çıkmak amacıyla 12 grubun çoğunluğunu alarak yönetime talibiz” dedi.
İLK İŞİMİZ ODANIN İSMİNİ DEĞİŞTİRMEK
Göreve geldiklerinde ilk iş olarak odanın isminin ‘Çerkezköy Kapaklı Saray Ticaret ve Sanayi Odası’ olarak değiştirilmesi için gerekli yerlere başvuru yapacaklarını kaydeden Başkan Adayı Rahmi Yılmaz “Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi ve Yalıboyu Organize Sanayi Bölgelerine vereceğimiz temsilciler konusunda da sizlerle fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.
ÜYELERİMİZİN HAKKINI KORUYACAĞIZ
Rahmi Yılmaz ve beraberindeki heyet ziyaretlerini Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile sürdürdü. Heyet, Kooperatif Başkanı Hasan Dükanlı ile görüştü. 12 grupta da liste çıkaracaklarını kaydeden ÇTSO Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, “Siz kooperatif olarak nasıl üyelerinizin hakkını koruyorsanız biz de Oda olarak üyelerimizin hakkını koruyacağız” dedi. Göreve geldiklerinde yapacakları çalışmaları da anlatan Yılmaz “Göreve gelirsek ÇTSO binasının bir katını irtibat bürosu olarak Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’daki Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile Kredi Kefalet Kooperatiflerinin kullanımına açacağız” şeklinde konuştu. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı da Rahmi Yılmaz ve ekibine seçimde başarılar diledi.
SARAY’A GEÇTİLER
Kapaklı’da faaliyet gösteren Ceylan Emlak’ı da ziyaret ederek bir dönem Ak Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Ceylan Yanar ile görüşen heyet, Kapaklı’daki ziyaretlerinin ardından Saray’a geçti. Heyet, aynı zamanda Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüten Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen’i ziyaret etti. Göreve geldiklerinde yapacakları çalışmaları anlatan Yılmaz “Seçilecek olan 33 Meclis Üyesi, Yönetim Kurulu Başkanını seçecek” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Özen de seçimin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’a hayırlı olmasını temenni etti.
BAŞKAN NAZMİ ÇOBAN’A ZİYARET
Rahmi Yılmaz, Ahmet Tever ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Saray Belediyesi oldu. 4 buçuk yılda odanın 14 milyon lirasının gezilere harcandığını kaydeden ÇTSO Başkan Adayı Rahmi Yılmaz, “Baskın seçim yapılıyor. Oda’nın paraları gezilerde harcanıyor. Üyelerin haklarına sahip çıkmak için bu yola girdik” dedi. Rahmi Yılmaz karşı grup tarafından Saray’da bölgecilik yapıldığını da ileri sürdü.
YAKLAŞIMINIZ ÇOK İYİ
Rahmi Yılmaz ve beraberindekilere seçimde başarılar dileyen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da “Seçimde başarılı olmanızı dilerim. Projelerinizin iktidara taşınmasını isterim. Bizler bu ülkede bir arada yaşama kültürünü savunuyoruz. Şeffaf, açık bir Oda öneriyorsunuz. Kısa sürede oldubittiye getirmek hoş değil. Bizler demokrasi ve toplumsal barıştan yanayız. Yaklaşımınız çok iyi” dedi.
HAYIRLI OLSUN
Saray’daki ziyaretlerini tamamlayan heyetin son durağı ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi oldu. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Kooperatif Başkanı Muzaffer Yaztepe “Hayırlı olsun. Başarılar dileriz” dedi. Yılmaz da yapacakları çalışmalar ve hayata geçirecekleri projelerle ilgili bilgiler verdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.