Rahmi Yılmaz: Seçim rüşveti olarak ekmek zammı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimi (1 Ekim 2017) yaklaşırken Oda Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz ortaya yeni bir iddia attı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın seçimde fırıncıların oyunu alabilmek için bu ayki ÇTSO Meclis Toplantısı’nda ekmek zammını gündeme getireceğini savundu

Rahmi Yılmaz: Seçim rüşveti olarak ekmek zammı
18 Eylül 2017 Pazartesi 13:25

KAYBETME KORKUSU SARDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı 1 Ekim Pazar günü yapılacak olan Oda seçimlerini kaybetme korkusu sardı. 1. gruptan fırıncılar ve gıdacıların bulunduğu meslek komitesi seçimlerinde Oda Meclisine 3 meclis üyesi girecektir.

SANDIKTA HESAPLAŞMA ZAMANI GELMİŞTİR

Oda yönetiminin önceki başarısız yönetimi karşısında Kozuva yönetimi 1. grubu meclis üyelerini kaybettiğini anlayınca, hemen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulunu toplayarak ekmek fiyatlarını artırma kararı almış olup, 19 Eylül Salı (yarın) günü yapılacak meclis toplantısında bu kararı onaylatma kararı verilip meclis gündemine almıştır. Sn. Kozuva’nın fırıncıların oyunu alabilmek için seçim rüşveti olarak ekmek zammını gündeme getirmesini, fırıncı üyelerimiz üzüntü ve tepkiyle karşılamış olup, ‘4 yıldır bizleri aramayan sormayan Kozuva yönetimi ile sandıkta hesaplaşma zamanı gelmiştir’ diye tepkilerini göstermektedirler. Oda üyelerimize ve kamuoyuna duyurulur.”

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.