Ramazan ayı etkinlikleri yoğun ilgi görüyor

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Mehteran Takımı gösterisi ve Gökhan Meneşe Konseri, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ramazan ayı etkinlikleri yoğun ilgi görüyor
09 Temmuz 2014 Çarşamba 07:26

KENDİLERİNE HAYRAN BIRAKTILAR
Kapaklı Belediyesi tarafından Recep Güven Parkı’nda düzenlenen ramazan ayı etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. İftarlarını açan Kapaklı halkı soluğu etkinliklerde alıyor. Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı’nın gösterisi ilgi ile izlenirken, Kapaklı’nın sevilen ses sanatçısı Gökhan Meneşe de seslendirdiği şarkılarla dinleyenleri kendine hayran bıraktı.
VATANDAŞLARI ANİMATÖRLER KARŞILADI
İlk olarak Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başlarken, davetliler Recep Güven Parkı girişinde animatörler tarafından karşılandı. Etkinliğe katılan tüm çocuklara animatörler tarafından balon hediye edildi. Performansları ile katılımcıları adeta büyüleyen Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı, Çanakkale Türküsü ile davetlileri duygulandırırken, Genç Osman türküsü ile de oynattı.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı’nın gösterisinin ardından sahneye Kapaklı’nın sevilen ses sanatçısı Gökhan Meneşe çıktı. Gökhan Meneşe seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla Kapaklı halkına unutamayacakları bir gece yaşattı. Konsere aileleri ile birlikte gelen küçük çocuklar ise Recep Güven Parkı’ndaki oyun alanında gönüllerince eğlendi. Kapaklı Belediyesi tarafından organize edilen etkinliğe Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve çok sayıda Kapkalılı katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.