Ramazan ayında İstanbul ve Edirne turları olacak

Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca İstanbul ve Edirne turları düzenlenecek. Gelen talep doğrultusunda gezilerin ya her gün yada haftanın belirli günlerinde yapılacağı ifade edildi.

Ramazan ayında İstanbul ve Edirne turları olacak
30 Haziran 2014 Pazartesi 08:22

İSTANBUL VE EDİRNE’YE GEZİLER DÜZENLENECEK
Bugün itibariyle başlayan on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan gezileri düzenlenecek. Geziler hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, “Gelecek talep doğrultusunda araçlarımızı belirleyeceğiz ve belirlenen saatler doğrultusunda bir aracımızı İstanbul’a bir aracımızı da Edirne’ye göndereceğiz. İstanbul’da belirlenen turlar kapsamında vatandaşlarımız gezilere katılacak ve iftarı da belirlenen noktada yaptıktan sonra aynı günün akşamında Çerkezköy’e dönecekler” dedi.
TALEP VE İSTEK DOĞRULTUSUNDA GEZİ SAATLERİ BELİRLENECEK
İmdat Özgör konuşmasının devamında ise, “Aynı şekilde diğer aracımız Edirne’ye gidecek ve Selimiye cami başta olmak üzere tarihi yerler gezilerek iftar yapıldıktan sonra Çerkezköy’e dönüşe geçilecek. Çerkezköy halkımızdan gelecek olan talepler doğrultusunda gezilerimizi ya her gün düzenleyeceğiz ya da haftanın belirli günlerinde yapacağız. Düzenleyeceğimiz gezilerimiz ücretsiz olacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.