Ramazan davulcuları belirlendi ​

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Çerkezköy halkını sahura kaldıracak olan Ramazan davulcuları belirlendi

Ramazan davulcuları belirlendi ​
07 Mayıs 2019 Salı 16:36

16 RAMAZAN DAVULCUSUNA KİMLİK KARTLARI TESLİM EDİLDİ
Ramazan ayında Çerkezköy’ün 10 mahallesinde gece vatandaşları sahura uyandıracak olan Ramazan davulcuları belli oldu. 16 davulcuya görev kimlik kartları Çerkezköy Belediyesi Zabıta Amiri Ferit Başavcı tarafından teslim edildi. Ahmet Karaoğlu, İsmail Çıbık, Celal Karaoğlu, İrfan Demirkır, Erhan Halka, Recep Tınmaz, Muzaffer Bayraktar, Behçet Tezgel, Ergül Karasu, Levent Çınar, Tanju Zurnacı, Hüseyin Pirbudak, İbrahim Karasu, Aziz Bayduncu, Mehdil Masum ve Sinan Demirkır, Ramazan ayı boyunca Çerkezköy halkını sahura uyandıracak.

GÖREV KİMLİK KARTLARI İLE DOLAŞACAKLAR
Ramazan davulcularının boyunlarında Belediye’nin verdiği görev kimlik kartı ile dolaşmalarını isteyen Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, dağıtılan kimlik kartlarında davulcuların isim ve soy isimleri ile görevlendirildikleri mahallelerin adının yazılı olduğunu belirttiler. Bu yıl 10 mahallede 16 davulcunun görevlendirildiğini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, davulcuların Ramazan ayı boyunca 9/8 ritmi ile maniler söyleyerek vatandaşları sahura kaldıracaklarını dile getirdiler. Kimlik kartlarının dağıtılmasının ardından davulcuların her biri 2019 yılı Ramazan davulcuları için Taahhütname Belgesi’ni de imzaladı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.