Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan Eğlenceleri Kapalı Otopark üzerinde oynanan ‘On Bir Ayın Kahkahası’ adlı tiyatro oyunu ile devam etti

Ramazan etkinlikleri devam ediyor
28 Haziran 2016 Salı 16:18

ON BİR AYIN KAHKAHASI’NI SEYRETTİLER
 
Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile Ramazan ayı boyunca düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan Eğlenceleri programları kapsamında Kapalı Otopark üzerinde sahne alan ‘On Bir Ayın Kahkahası’ adlı tiyatro oyunu Çerkezköy halkı tarafından büyük bir beğeni ile takip edilirken, tiyatronun sonunda tiyatro sanatçıları Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Selin Bayraktar, Ender Gülçiçek ve Atilla Ayberk performansları ile büyük alkış aldı.
 
ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
 
Sinan Benginer’in yazdığı ve Ahmet Çevik’in yönettiği ‘On Bir Ayın Sultanı’ adlı tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Engin Camcı, Belediye Meclis Üyeleri ve Çerkezköylü vatandaşlar izledi. Oyunun sonunda Başkan Akay tiyatroculara teşekkür ederken kendilerine çiçek takdim etti.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.