Ramazan sokağı açıldı

Kapaklı Belediye meydanında kurulan Ramazan Sokağı hizmete açıldı. İçinde birlik ve beraberliğin ön planda tutulacağı, birçok etkinlik ve eğlencenin yer alacağı Ramazan Sokağı, 3 Haziran Pazartesi Gününe kadar devam edecek.

Ramazan sokağı açıldı
09 Mayıs 2019 Perşembe 12:33

ETKİNLİKLERE SAHNE OLACAK
Yöresel ürünlerin vatandaşla buluşturulacağı Ramazan Sokağında Osmanlı'dan günümüze tarihi yaşatan Otağ çadırı, çocukların rahatça oynayabilecekleri oyun grupları, Hacivat-Karagöz sahnesi, semazen gösterileri, ilahi grupları, il derneklerinin yöresel halk oyunları ve sanatçıları, közde kahve, çocuklar için deve ve midilli gibi birçok etkinlik ve aktiviteler yer almakta.
“HER AKŞAM ETKİNLİK YAPILACAK”
Geleneksel Ramazan sokağı etkinlikleriyle ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "6 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde belediye meydanımızda her günü ayrı bir güzellikte geçecek olan etkinliklerimizi hazırladık. Ramazan ayında halkımızı arzu ettikleri geleneksel etkinliklerle buluşturalım istedik. Bu Ramazan etkinliklerimiz çok daha farklı olacak. Tüm Kapaklı Halkımızı 1 ay boyunca her akşam iftardan sonra belediye meydanımızda düzenleyecek olduğumuz etkinliklerimize davet ediyorum. Bu vesile ile bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, hoşgörünün arttığı bu mübarek Ramazan Ayının ilçemize, ülkemize ve İslam Alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.