Ramazanda davul çalmak için müracaat ettiler

Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde davul çalmak için yaklaşık on beş davulcunun Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne başvuruda bulundukları öğrenildi.

Ramazanda davul çalmak için müracaat ettiler
20 Mayıs 2016 Cuma 10:27

DİLEKÇELERİNİ TESLİM ETTİLER

Ramazan ayına sayılı günler kala Sahur da davul çalmak isteyen yaklaşık 15 davulcu Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne giderek dilekçelerini teslim ettikleri öğrenildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre yapılacak olan değerlendirmelerin ardından davulcuların belirleneceği ve her sene olduğu gibi belediye binası önünde mini bir konser verebilecekleri ifade edildi.

SAHUR İÇİN DAVULLARINI ÇALACAKLAR

Ramazan ayı boyunca belirlenecek olan Ramazan davulcuları Bağlık Mahallesi’nde Cumhuriyet Mahallesinde, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde, Fatih Mahallesinde, İstasyon Mahallesinde, Fevzipaşa Mahallesinde, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde, Kızılpınar Mahallesinde ve Veliköy Mahallesi’nde davullarını sahur vakti için çalacaklar.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.