Ramazan'ın ünlü isimleri gelecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan etkinlikleri kapsamında üç program düzenlenecek. Anfi Tiyatro'daki etkinliklere Ömer Döngeloğlu, Mustafa Karataş ve Dursun Ali Erzincanlı katılacak.

Ramazan'ın ünlü isimleri gelecek
21 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

On Bir Ayın Sultanı Ramazan'ın yaklaşmasıyla beraber Çerkezköy Belediyesi'de bir dizi etkinlik için program hazırladı. Ramazan'a özel programlara Ömer Döngeloğlu, Mustafa Karataş ve Dursun Ali Erzincan katılacak.
BELEDİYE'DEN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Ramazan Ayı kapsamında 3 program hazırladıklarını belirtti. Programların ilki Ramazan'ın 6. gününe gelen 6 Ağustos Cumartesi günü yapılacak. Anfi Tiyatro'daki programda tv ekranlarından tanınan ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu Hoca Ramazan Sohbetleri adıyla Çerkezköylüler'in karşısına çıkacak. Döngeloğlu Hoca'ya tef eşliğinde söyledikleri ilahilerle beğeni toplayan Grup Dergah eşlik edecek.
Ömer Döngeloğlu ve Grup Dergah'ın programının ardından Nat-ı Şerifleri ile tüm Türkiye'ye ün salan Dursun Ali Erzincan Çerkezköy'e gelecek. 15 Ağustos günü Dursun Ali Erzincan Anfi Tiyatro'da Çerkezköylüler'e Nat-ı Şerifleri ile seslenecek. Belediye'nin Ramazan Programı kapsamında 22 Ağustos'ta bu kez bir başka ilahiyatçı Mustafa Karataş Çerkezköy'e gelecek. Anfi Tiyatro'daki programda Mustafa Karataş'a Grup Hanedan eşlik edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.