RAM’dan Madde Bağımlılığına hayır broşürü

Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Çerkezköy Belediyesi önünden başlanarak cadde boyunca ‘Madde bağımlılığına hayır’ broşürleri dağıtıldı. Cadde ve dükkanları tek tek gezen RAM Müdürü Cemal Sabırlı ve merkez öğretmenleri ulaşabildikleri 2 bin kişiye broşür dağıttı

RAM’dan Madde Bağımlılığına hayır broşürü
27 Mart 2015 Cuma 19:10

 2 BİN ADET EL BROŞÜRÜ DAĞITILDI

Madde Bağımlılığına hayır etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Cemal Sabırlı, Müdür Yardımcısı Mehmet Metin ile Merkez öğretmenlerinden Eylem Yılmaz, Eda Çetin ve Dilay Ersin tarafından el broşürleri dağıtıldı. Çerkezköy Belediyesi önünden başlayan ve cadde boyunca hem esnaflara hem de vatandaşlara 2 bin adet el broşürü dağıtılarak, madde bağımlılığına hayır denildi.

HEP BİRLİKTE HAYIR DEMEYİ AMAÇLIYORUZ

Çerkezköy RAM Müdürü Cemal Sabırlı yaptığı açıklamaca, “Çerkezköy Kaymakamlığı, Çerkezköy Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇTSO, yerel basının destek ve katkılarıyla RAM olarak gençlerimizi, toplumumuzu tehdit eden madde bağımlılığına karşı, madde bağımlılığını fark etme ve önlem alma metotlarını oluşturan broşürleri vatandaşlarımıza dağıtarak hep birlikte hayır demeyi ve halkımızı bilinçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

BİZLERE DESTEK OLAN KURUM VE KURULUŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

RAM Müdürü Sabırlı konuşmasının devamında ise, “kamu kurum ve kuruluşları ile de paylaştığımız broşürlerle ortak bir hedefte buluşmayı hedefliyoruz. Amacımız gençlerimize zarar verici alışkanlıklara karşı hayır diyebilmektir. Bize destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Basılan 2 bin adet el broşürlerini vatandaşlarımıza dağıtarak farkındalık yaratmak istedik” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.